Om Corpa Sana

Vi lever i en stressad värld med många krav, många måsten och lite tid. Att bryta upp från vardagen och ladda upp är en viktig del för att orka fortsätta framåt.

Vår kropp är skapad för rörelse och idag blir det oftast inte så av olika anledningar. Att jobba med och belasta kroppen på rätt sätt är en förutsättning för ett skadefritt, välmående och långt liv.

Även vårt psykiska välbefinnande spelar stor roll i hur vi mår och klarar av vår vardag.

Vikten av att kropp och själ jobbar ihop, i jämvikt, ökar chansen till att leva ett liv i balans och harmoni. Och det kommer spegla sig i ditt övriga liv och i kontakten med andra människor.

Tanken med Corpa Sana är att hjälpa Dig att utvecklas och stärka upp både kropp och själ. Att tillsammans bygga upp en trygg, stabil och orubblig grund så att du kan stå stadigt och vara redo för vad livet har att erbjuda.

Jag vill hjälpa Dig att se dina möjligheter, nå dina mål, se dig utvecklas som människa och må bra oavsett vad du vill med ditt liv. Du är en unik och speciell människa, det finns ingen annan som du. Du är värd att må bra i kropp och själ och att få ha ett långt, friskt och meningsfullt liv.

Läs mer om de tjänster som Corpa Sana by Viera erbjuder